top of page

Tentenvloer huren in Oost-Vlaanderen

✔ Op maat gemaakte tenten

✔ Wij zetten de tent voor jou op

✔ Verlichting en tentvloeren

Wil je een tentenvloer huren in Lievegem, in Oost-Vlaanderen? Dan zit je goed bij Tentenverhuur De Lieve. Wil je niet dat je gasten op gras moeten staan en vind je hun comfort belangrijk? Dan is het een goed idee om een tentenvloer te huren. Zo creëer je bovendien een stevige ondergrond voor het meubilair! Wij helpen je graag bij de opstelling van je vloer.

B3C9D625-2215-4B89-BEAF-70C74A0BD47F_edited.jpg

Geïnteresseerd in onze partytenten?

1B7D5CF1-97C7-44A5-A8D5-5BC947645BB2_edited.jpg

Waarom is het interessant om een tentenvloer te huren?

Ga voor kwaliteit en service en laat een vloer installeren samen met bijvoorbeeld je stretchtent. Maar waarom is het nu interessant om een tentenvloer te huren? Je weet nooit dat het weer plots slecht wordt met bijvoorbeeld regen. Dat kan zorgen voor modder. Zeker als je gasten hun mooiste schoenen aanhebben, appreciëren ze de vloer. Hier komt nog eens bij dat personen die hakken dragen moeite kunnen hebben met zich stabiel te houden op een oneven ondergrond. Door een tentenvloer te huren, krijg je bovendien geen schade aan het gazon door de bovengenoemde schoenen én de meubels die eventueel verplaatst worden. De vloer maakt je partytent nog sfeervoller, dus je haalt er alleen maar voordelen uit.

Ontdek al onze mogelijkheden

Kortom: een tentenvloer huren, biedt stabiliteit voor jou en je gasten. Ben je geïnteresseerd en krijg je graag meer informatie over onze verhuurmogelijkheden? Of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@tentenverhuurdelieve.be of door te bellen naar +32 477 69 17 02. Wij helpen je graag verder!

bottom of page