top of page

Partytent huren in Oost-Vlaanderen

✔ Op maat gemaakte tenten

✔ Wij zetten de tent voor jou op

✔ Verlichting en tentvloeren

Partytent huren in Oost-Vlaanderen

Zoek je naar een partytent om te huren in regio Lievegem, Oost-Vlaanderen? Voor welke gelegenheid dan ook, je vindt hier wat je zoekt. Wij bieden jou de perfecte feesttent om te huren in Oost-Vlaanderen met een hele aangename service, zoals we dat zelf ook zouden willen.

Geïnteresseerd in onze partytenten?

DJI_0047.jpg
partytent Tenten de Lieve 2

De voordelen van een partytent bij ons te huren in de regio Oost-Vlaanderen

Je krijgt heel veel voordeel bij het gebruiken van een partytent, we sommen hier voor je op.

  • Onze tenten zijn van hoge kwaliteit, wind- en regenbestendig.

  • Ze bieden een groot gemak: bij goed weer beschermen ze tegen uv-stralen en bij regenweer blijf je droog.

  • Bij ons een feesttent huren in Oost-Vlaanderen staat garant voor een goede service waarbij wij de tent opstellen, minder zorgen voor jou.

  • Onze partytenten bieden veel ruimte voor de styling, welk thema je ook wenst voor je event, we hebben de tent voor jou. Bekijk onze meest populaire partytenten om te huren in Oost-Vlaanderen!

  • Door je feestje naar buiten te verplaatsen, maak je het aangenamer en coronaveilig. Een feesttent is hiervoor heel praktisch.  

Zo zie je, reden genoeg om voor een van onze partytenten te gaan. Bekijk onze mogelijkheden!

Hoe versier jij je tent?

Dus, je gaat een feesttent huren voor regio Lievegem in Oost-Vlaanderen. Je wilt zeker niet dat dit deel van je feestje afbreuk doet aan de sfeer van je event? Daarom kan je dus je feesttent aankleden op een leuke manier, we hebben hier een aantal tips voor! Kies voor diverse meubels die er niet te veel als plastic uitzien en gebruik verlichting als sfeermaker. Door stoffen te gebruiken in combinatie met de meubelstukken, zet je ook al een bepaalde en knussere sfeer. Versier je tafels met accessoires en zet een verwarmingstoestel, afhankelijk van het weer. Kortom, er bestaan zoveel opties om het gezellig te maken.

Ontdek snel jouw feesttent die bij elk thema past!

Zo zie je maar, wat jouw nood ook is, we hebben een tent voor jou. Welk thema je ook kiest, het past, dus ga ervoor. Met onze hulp wordt jouw event een succes, of het nu privé of voor horeca is. Wij bieden voor beide soort events service waar je op kan rekenen. Neem dus snel contact op via het contactformulier of mail ons info@tentenverhuurdelieve.be. Bekijk ons aanbod!

Neem contact met ons op!

Thanks for submitting!

bottom of page