top of page

Partytent huren in Oost-Vlaanderen

✔ Op maat gemaakte tenten

✔ Wij zetten de tent voor jou op

✔ Verlichting en tentvloeren

Zoek je naar een partytent om te huren in regio Lievegem, Oost-Vlaanderen? Voor welke gelegenheid dan ook, bij Tentenverhuur De Lieve vind je wat je zoekt. Wij bieden jou de perfecte feesttent aan om te huren in Oost-Vlaanderen met een hele aangename service, zoals we dat zelf ook zouden willen.

Geïnteresseerd in onze partytenten?

DJI_0047.jpg
partytent Tenten de Lieve 2

De voordelen van een partytent huren bij ons

Je geniet van heel veel voordelen als je een partytent gaat huren. We sommen ze hier voor je op:

  • Onze tenten zijn van hoge kwaliteit, wind- en regenbestendig.

  • Ze bieden een groot gemak: bij goed weer beschermen ze tegen uv-stralen en bij regenweer blijf je droog.

  • Bij ons een feesttent huren in Oost-Vlaanderen staat garant voor goede service waarbij wij de tent opstellen.

  • Onze partytenten bieden veel ruimte voor de styling. Welk thema je ook wenst voor je event, we hebben dé tent voor jou. Bekijk onze meest populaire partytenten om te huren in Oost-Vlaanderen!

  • Door je feestje naar buiten te verplaatsen, maak je het aangenamer en coronaveilig. Een feesttent huren hiervoor is dus heel praktisch.

Zo zie je, redenen genoeg om voor één van onze partytenten te gaan. Bekijk onze mogelijkheden als je graag een feesttent wilt huren!

Hoe versier jij je tent?

Dus, je wilt een feesttent huren voor je feest. Dan is het belangrijk om de tent gezellig aan te kleden. Kies bijvoorbeeld voor diverse meubels die er niet te veel als plastic uitzien en gebruik verlichting als sfeermaker. Door stoffen te gebruiken in combinatie met de meubelstukken, zet je ook al een bepaalde en knussere sfeer. Versier je tafels met accessoires en zet een verwarmingstoestel, afhankelijk van het weer. Kortom, er bestaan zoveel opties om het gezellig te maken. Als expert in tentenverhuur helpen wij je graag verder. Laat ons dus snel weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kom snel een feesttent huren bij ons

Zo zie je maar, wat jouw nood ook is, we hebben een tent voor jou. Welk thema je ook kiest, het past, dus ga ervoor. Met onze hulp wordt jouw event een succes, of het nu bijvoorbeeld een trouwfeest of een event voor de horeca is. Wij bieden voor beide soorten events service waar je op kan rekenen. Neem dus snel contact op via het contactformulier of mail ons info@tentenverhuurdelieve.be. Bekijk ons aanbod!

Neem contact met ons op!

Thanks for submitting!

bottom of page