top of page

Stretchtent huren in Oost-Vlaanderen

✔ Op maat gemaakte tenten

✔ Wij zetten de tent voor jou op

✔ Verlichting en tentvloeren

Wil je een stretchtent huren in Oost-Vlaanderen? Tentenverhuur De Lieve uit Lievegem, in Oost-Vlaanderen, is de plaats waar je moet zijn voor de verhuur van een mooie stretchtent. Onze tenten vullen jouw noden in en zijn ideaal door hun rekbaarheid en beschutting tegen weer en wind. Lees snel verder en ontdek waarom een stretchtent een goed idee is.

34497093-B881-405E-A29F-4802695D4A8A.jpeg

Geïnteresseerd in onze partytenten?

7AF36355-A165-4526-831F-C418FBD9159F.jpeg

Waarom is een stretchtent huren een goed idee?

De eigenschappen van de stretchtent zorgen ervoor dat je hem bijna volledig kan uitrekken om de gewenste vorm te krijgen. Bovendien is deze tent ook waterdicht en brandweerbaar. Kortom, de stretchtent uit onze verhuur kan tegen een stootje. Tegenwoordig kun je er ook doorzichtige wanden aan laten zetten. Zo zit je volledig uit de wind, maar behoud je de mooie omgeving. Je geniet dus van onbezorgd feesten in een mooie stretchtent die je bij ons kunt huren. Zeker als je deze extra gezellig versiert met bijvoorbeeld een leuke tentenvloer. Of zorg voor speakers die muziek of achtergrondgeluid afspelen die bij het thema van je feestje passen. Voor de verhuur van een stretchtent, moet je bij onze tentenverhuur zijn!

Laat je verrassen en contacteer ons

Wat je ook te vieren hebt en hoe groot je event ook is, bij ons zit je goed voor de verhuur van een stretchtent. Wij luisteren naar jouw noden en houden rekening met jouw wensen op het vlak van de tent. Dus als je een stretchtent wilt huren, neem je zo snel mogelijk contact met ons op. Wij maken dan een offerte voor je op. Je bereikt ons op het nummer +32 477 69 17 02 of door een e-mail te sturen naar info@tentenverhuurdelieve.be.

bottom of page