top of page

Een tent huren voor jouw trouwfeest in Oost-Vlaanderen

✔ Op maat gemaakte tenten

✔ Wij zetten de tent voor jou op

✔ Verlichting en tentvloeren

Wil je een tent huren voor je trouwfeest dat binnenkort plaatsvindt in Oost-Vlaanderen? Dan zit je goed bij Tentenverhuur De Lieve uit Lievegem. Wil je het feest buiten laten doorgaan? Dan is dit nog zo gezellig, zeker bij zonnig weer. Als je bij ons een tent gaat huren, wordt je trouwfeest ongetwijfeld een succes, ook al het weer tegenvalt. Wij zorgen er mee voor dat jouw trouwfeest de mooiste dag van je leven wordt.

partytent Tenten de Lieve

Geïnteresseerd in onze partytenten?

partytent Tenten de Lieve 2

Een mooie tent huren voor jouw trouwfeest

We hebben veel ervaring in huwelijksfeesten, die overigens het meest in het weekend geboekt worden. Heb je interesse om een tent te huren voor je trouwfeest? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden. Hierbij houden we rekening met jouw noden en wensen. Als je een tent gaat huren bij ons, moeten wij onder andere weten hoeveel gasten er komen naar je trouwfeest. Laat ons daarnaast ook weten welke ondergrond en wat voor decoratie je allemaal nodig hebt. Is je oog gevallen op een stretchtent? Dan maken we graag een offerte voor je op, zodat we samen je trouwfeest kunnen voorbereiden.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Wil je jouw trouwfeest compleet maken door bij ons een tent te huren? Dan helpen wij je graag verder! Heb je specifieke vragen of krijg je graag meer informatie over de mogelijkheden? Laat snel van je horen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@tentenverhuurdelieve.be. Wij beantwoorden al je vragen over de verhuurmogelijkheden.

bottom of page